VRATA RAJA POSTOJE

Ukoliko razmišljate o svom stambenom prostoru, o tome da ga kupite, zamenite ili izgradite, na pravom ste mestu. Jedino što se mi ne bavimo prodajom kvadrata na preovladavajući način za naše podneblje. Pitate se kako? Hajde da razmišljamo zajedno.

Preovlađujuća kultura stanovanja u ovom delu Evrope, koja se nije bitno menjala decenijama je, da kupujući stambeni prostor vi kupujete kvadrate: 32, 55, 74, 106…već kako i koliko ko može. Šta staje u te kvadrate? Dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba ili spavaće sobe, eventualno terasa, podrum, garaža….naravno, sve uređeno prema vašim potrebama, vašem ukusu, a opet i prema mogućnostima. Međutim, ovakva kultura ili filozofija stanovanja se neminovno menja. Širom sveta je davno prevaziđena i vreme je da se i mi uključimo u te promene!...

Zar ne bi svako od nas u nekom idealnom sagledavanju životnog prostora poželeo i komad zemlje, koji bismo pretvorili u našu oazu zelenila i mirisnog cveća, i bazen, koji bi se savršeno uklopio u potrebe našeg oka, ali i tela? Kada smo kod tela, prostor za fitnes u neposrednom okruženju bi bio sasvim odgovarajući. Opet, mi volimo i roštiljanje sa prijateljima, a koncept “ognjišta” je deo naše istorijske baštine i opuštanje kraj kamina uz omiljeni časopis ili knjigu, u prijatnom društvu, može biti idealna opcija nakon napornog dana. Ukoliko su nam deca mala, parkić u našem bezbednom, zaokruženom prostoru je pravo mesto za njihovu bezbrižnu igru. Ako bi školarce do škola iz našeg, već idealnog, dvorišta odvozio školski autobus, a nas mini-busevi do posla, ostaju još samo vrata raja, kroz koja bi se ulazilo u taj savršen sklad.

Deluje bajkovito, nedostižno, verovatno preterano skupo….Ništa od toga. VRATA RAJA postoje i vode u KONDOMINIJUM – novi koncept stanovanja koji je već uveliko postao deo svakodnevice širom sveta, na ogromno zadovoljstvo njegovih pobornika i korisnika.


Šta Kondominijum nudi?

Upravo sve navedeno. I još mnogo više. Osim kvadrata sopstvenog stambenog prostora kondominijum nudi mnogo širi, kvalitetniji i bezbedniji životni stil. Kvadrat nije i ne treba da bude mera vaše ljudskosti, jer on i nije okvir za život. Pri tom, kvalitetniji život u konceptu kondominijuma ne znači i skuplji život. Sve je jednostavno stvar naše odluke da za cenu, eventualno neznatno veću od uobičajne, dobijemo i neuporedivo sadržajnije uslove za život...

Zato u naseljima kondominijumskog tipa, principom suživota stanara sličnih afiniteta, omogućavamo i zajedničke sadržaje poput bazena, teretane, parkića, roštilja… I ne samo to. Problemi koji čine našu svakodnevicu stanovanja poput (ne)održavanja zajedničkih prostora, neadekvatne higijene, nepoštovanja kućnog reda i potreba drugih ostaju samo ružno sećanje, jer dobro organizovan sistem upravljanja kondominijumima brine o svim ovim pitanjima.

Kada razmišljamo o životu, uz sve prethodno rečeno, posebno mesto ima bezbednost onih sa kojima delimo život. Jedan od osnovnih principa života u kondominijumu jeste i bezbednost koja je uspostavljena i garantovana velikim brojem usluga i sadržaja koje kondominijum nudi: od 24-časovnog nadzora, preko recepcije, ulazne rampe sa obezbeđenjem, do posebnog sistema identifikacije stanara…

 

Naša vizija je da građani Srbije i regiona mogu, treba i zaslužuju da žive lepše i bolje, a naša misija je da to i omogućimo.

Šta Kondominijum nudi

Dobro došli u budućnost stanovanja!


Florida Invest


VRATA RAJA POSTOJE


 • Preko 300 sunčanih dana godišnje
 • Idealno podneblje za kvalitetan i siguran život
 • Dobre škole i porodično okruženje
 • Lako osnivanje kompanija i pokretanje posla
 • Dostupne kvalitetne nekretnine
 • Odlična infrastruktura
 • Prelepe plaže i toplo more
 • Sport i rekreacija na svakom koraku


VRATA RAJA POSTOJE


Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2707)

 • Autor: Condominium Style
 • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

 • Autor: Condominium Style
 • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

 • Autor: Condominium Style
 • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.