Miami Condos

Miami Condos


Okrug Majami sa njegovim širim metropolitskim područjem, broji više od pet miliona stanovnika. Veliki porast broja stanovnika poslednjih godina je rezultat unutrašnje migracije Sjedinjenih Američkih Država, ali i imigracije iz latinoameričkih zemalja, Azije, Rusije i Evrope. Važnost regije kao međunarodnog finansijskog i kulturnog središta podigla je Majami do statusa svetskog grada i najznačajnijeg poslovnog središta jugoistočne Amerike.

Miami CondosPosebno je interesantno i veoma živo tržište nekretnina, koje nudi veoma široku paletu mogućnosti za investiranje u stanove-kondominijume kojima je cena često niža od stanova na koje smo navikli u našem okruženju. Moramo samo napomenuti da, za razliku od stanova u našem regionu, koji u principu nude samo unutrašnji prostor samog stana, američki stanovi, odnosno kondominijumi, nude veliki broj dodatnih sadržaja u sklopu svake stambene zgrade, kao što su: parking mesta, recepcija, obezbedjenje, bazeni, fitnesi, zajedničke prostorije za druženja itd. Upravo zbog ove činjenice, kupovina nekretnine na Floridi je odlična odluka, jer je jeftina, funkcionalna, konstantno joj raste vrednost, može se lako iznajmljivati i samim tim i zaraditi.

Upravo zbog toga smo otpočeli saradnju sa svetskim poznatom agencijom za promet nekretnina "Keller Williams", koja ima preko 790 kancelarija širom celoga sveta i 134.000 agenata koji rade za nju. Interese naših klijenata će zastupati g. Goran Jovanović, član Upravnog odbora kompanije i jedan od njihovih najuspešnijih agenata, čija se kancelarija nalazi u Aventuri, u severnom Majamiju. Za potrebe naše kompanije, a u njihovim prostorijama za trening i obuku, biće organizovano posebno školovanje o plasmanu nekretnina na istočnoj obali Floride.

Pozivamo Vas da pogledate celokupnu ponudu nekretnina u ovoj oblasti, direktno iz prve ruke od profesionalnog tima, koji će u svakom momentu biti na raspolaganju, da na našem jeziku pomogne pri izboru prave nekretnine za Vas. Ponudu pogledajte na:

http://csp.goranmiami.com/

http://csp.goranmiami.com/info/listings/directory/3783/

O životu u Majamiju, investiranju u nekretnine, kao i o drugim interesantnim temama možete pogledati i sledeće priloge:

Investiranje u nekretnine u Majamiju i
Miami Beach Nekretnine.

Posebno želimo da Vam preporučimo sledeće nekretnine:

Atlantic 3 at the Point, Aventura, FL - Condominium

255 189 Terr, Sunny Isles Beach, FL

Prive in Aventura, FL - An Island Beyond Extraordinary

Paramount Miami Worldcenter, FL

 


Florida Invest


Miami Condos


 • Investiranje u najrazvijeniju oblast Floride
 • U Majamiju ste u centru svetskih dešavanja
 • Idealne nekretnine za stanovanje i za izdavanje
 • Pristupačne cene kondominijuma
 • Jednostavna procedura kupovineMiami Condos

Condominium Style Properties LLC
4213 EXPEDITION WAY, OSPREY, FL. US 34229
E-mail: office@condominiumstyle.com
Bank of America,
Account Number 2290 5613 6699,
SWIFT Code BOFAUS3N


Condominium newsletter

Prijavite se besplatno na našu mejling listu.

* obavezni podaci

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama (780)

 • Autor: Condominium Style
 • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties LLC Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (825)

 • Autor: Condominium Style
 • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties LLC Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

Luksuzne, svečane sale za sve Vaše značajne trenutke

Luksuzne, svečane sale za sve Vaše značajne trenutke (1419)

 • Autor: Condominium Style
 • 17-May-2018

Kompanija Condominium Style Properties A.D. Vam predstavlja "Event Centar Metropolis", u našem poslovnom centru u Šapcu, Kneza Pavla Karađorđevića br.1!