Miami Condos

Miami Condos


Okrug Majami sa njegovim širim gradskim područjem, broji više od pet miliona stanovnika. Veliki porast broja stanovnika poslednjih godina je rezultat unutrašnjh migracija u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i emigracije iz latinoameričkih zemalja, Azije, Rusije i Evrope. Važnost regije kao međunarodnog finansijskog i kulturnog središta podigla je Majami do statusa svetske metropole i najznačajnijeg poslovnog središta jugoistočne Amerike.

Miami CondosU Majamiju je posebno interesantno i veoma živo tržište nekretnina, koje nudi široku paletu mogućnosti za investiranje u nekretnine čija je cena često niža od cene na koje smo navikli u našem okruženju, naročito kada govorimo o stanovima. Moramo samo napomenuti da, za razliku od stanova u našem regionu, koji u principu nude samo unutrašnji prostor samog stana, američki stanovi, odnosno kondominijumi, nude veliki broj dodatnih sadržaja u sklopu svake stambene zgrade, kao što su: parking mesta, recepcija, obezbedjenje, bazen, fitnes, zajedničke prostorije za druženja itd. Upravo zbog ove činjenice, kupovina nekretnine na Floridi, u konkretnom slučaju stana u Majamiju, je odlična odluka, jer je jeftina, funkcionalna, konstantno joj raste vrednost, može se lako iznajmljivati i samim tim i zaraditi.

Upravo zbog toga smo, za područje atlanske obale Floride, otpočeli saradnju sa svetski poznatom agencijom za promet nekretnina, "Keller Williams", koja ima preko 790 kancelarija širom celoga sveta i 134.000 agenata koji rade za nju. Interese naših klijenata će zastupati g. Goran Jovanović, član Upravnog odbora kompanije i jedan od njihovih najuspešnijih agenata, čija se kancelarija nalazi u Aventuri, u severnom Majamiju. Za potrebe naše kompanije, a u njihovim prostorijama, dobijate kompletan servis kada je u pitanju kupovina nekretnina na istočnoj obali Floride.

Pozivamo Vas da pogledate celokupnu ponudu nekretnina u ovoj oblasti, direktno iz prve ruke od profesionalnog tima, koji će u svakom momentu biti na raspolaganju da, na našem jeziku, pomogne pri izboru prave nekretnine za Vas. Ponudu pogledajte na:

http://csp.goranmiami.com/

http://csp.goranmiami.com/info/listings/directory/3783/

 


Florida Invest


Miami Condos


 • Investiranje u najrazvijeniju oblast Floride
 • U Majamiju ste u centru svetskih dešavanja
 • Idealne nekretnine za stanovanje i za izdavanje
 • Pristupačne cene kondominijuma
 • Jednostavna procedura kupovineMiami Condos


Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2705)

 • Autor: Condominium Style
 • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2734)

 • Autor: Condominium Style
 • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

 • Autor: Condominium Style
 • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.