Sarasota Homes

Sarasota Homes

Sarasota HomesZapadna obala Floride, odnosno“okrug Sarasota”, naša izabrana destinacija, ima svoje velike prednosti kada je u pitanju investiranje u nekretnine. Za razliku od Istočne obale, i njenog čuvenog Majmija, ovaj deo je dosta mirniji, manje naseljen i uglavnom svoje ljubitelje ima iz redova starije populacije i porodica sa decom koji traže isključivo miran život, bez ikakvih primesa velikih gradova, buke, gužve i noćnog zivota.Ovde je stopa kriminala gotovo nula, pa  sa svojim pitomim plažama Meksičkog zaliva nudi jedan idealan, miran i staložen život. Velika koncentracija golf terena, svetski poznate teniske akademije i odlične mogućnosti za sport, rekreaciju i turizam, su od ovog dela Floride napravile raj za perspektivno ulaganje u kupovinu kuća i kondominijuma. Dok su u Majamiju i ostalim velikim gradovima istočnog dela Floride, stanovi uglavnom koncipirani u visokim zgradama, Sarasota i njena okolina nude jedan drugačiji način stanovanja. U prelepoj prirodi, sa svom pristupnom infrastrukturom i u neposrednoj blizini mora, se grade desetine naselja u formi “Gate Community” sa dodatnim sadržajima kao što su: bazeni, sportski tereni, fitnes sale, sobe za zajednička druženje i sve što možete poželeti, ali samo i isključivo za stanare i vlasnike nekretnina. Ova naselja sa kućama su savršeni spoj luksuznog, sigurnog i sadržajnog života, kako za svoje vlasnike, tako i za eventualne posetioce i turiste. Upravo zbog velike potražnje ovakvih kuća za odmor i rekreaciju, investiranje u kupovinu kuća je odličan poslovni potez  idealan za investitore koji za relativno ne velika finansijska ulaganja mogu da dođu do veoma značajnih zarada. Početna cena novih kuća u ovakvim kompleksima su već od 150.000 usd uz mogućnost i veoma povoljnog kreditiranja, bez obzira što se radi o stranom državljaninu.

Upravo zbog toga smo uspostavili saradnju  sa još jednom svetski poznatom agencijom za promet nekretnina, "Sotheby's International Realty". U okviru ove kompanije  interese naših klijenata će zastupati gđa Svatka Jurinova, autorizovani notar države Florida i jedan od njihovih najuspešnijih agenata, sa posebnim akcentom na plasmanu nekretnina na zapadnoj obali Floride, odnosno na obalama Meksičkog zaliva. Klikom na niže uvedene linkove možete pogledati našu preporuku.

Gran Paradiso

Gran Paradiso Homes

Šira ponuda

 


Florida Invest


Sarasota Homes


 • Investiranje u stambene komplekse
 • Mirno i bezbedno stanovanje
 • Idealne nekretnine za stanovanje i za izdavanje
 • Pristupačne cene vila u luksuznim kompleksima
 • Jednostavna procedura kupovineSarasota Homes

Condominium Style Properties LLC
4213 EXPEDITION WAY, OSPREY, FL. US 34229
E-mail: office@condominiumstyle.com
Bank of America,
Account Number 2290 5613 6699,
SWIFT Code BOFAUS3N


Condominium newsletter

Prijavite se besplatno na našu mejling listu.

* obavezni podaci

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama (780)

 • Autor: Condominium Style
 • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties LLC Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (825)

 • Autor: Condominium Style
 • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties LLC Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

Luksuzne, svečane sale za sve Vaše značajne trenutke

Luksuzne, svečane sale za sve Vaše značajne trenutke (1419)

 • Autor: Condominium Style
 • 17-May-2018

Kompanija Condominium Style Properties A.D. Vam predstavlja "Event Centar Metropolis", u našem poslovnom centru u Šapcu, Kneza Pavla Karađorđevića br.1!