Sarasota Homes

Sarasota Homes

Sarasota HomesZapadna obala Floride, odnosno okrug Sarasota, kao naša izabrana destinacija, ima svoje velike prednosti kada je u pitanju investiranje u nekretnine. Za razliku od istočne obale, i njenog čuvenog Majmija, ovaj deo je dosta mirniji, manje naseljen i uglavnom svoje ljubitelje ima iz redova starije populacije i porodica sa decom koji traže isključivo miran život, bez ikakvih primesa velikih gradova, buke, gužve i noćnog zivota. Ovde je stopa kriminala gotovo nula, pa sa svojim pitomim plažama Meksičkog zaliva nudi jedan idealan, miran i staložen život. Velika koncentracija golf terena, svetski poznate teniske akademije i odlične mogućnosti za sport, rekreaciju i turizam, su od ovog dela Floride napravile raj za perspektivno ulaganje u kupovinu, posebno, kuća. Dok su u Majamiju i ostalim velikim gradovima istočnog dela Floride, stanovi uglavnom koncipirani u visokim zgradama, Sarasota i njena okolina nude jedan drugačiji način stanovanja. U prelepoj prirodi, sa svom pristupnom infrastrukturom i u neposrednoj blizini mora, se grade desetine naselja u formi “Gate Community” sa dodatnim sadržajima kao što su: bazeni, sportski tereni, fitnes sale, prostorima za zajedničko druženje i sve što možete poželeti, ali samo i isključivo za stanare i vlasnike nekretnina. Ova naselja sa kućama su savršeni spoj luksuznog, sigurnog i sadržajnog života, kako za svoje vlasnike, tako i za eventualne posetioce i turiste. Upravo zbog velike potražnje ovakvih kuća za odmor i rekreaciju, investiranje u kupovinu kuća je odličan poslovni potez,  idealan za investitore koji za relativno ne velika finansijska ulaganja mogu da dođu do veoma značajnih zarada. Početna cena novih kuća u ovakvim kompleksima je već od 150.000 usd uz mogućnost i povoljnog kreditiranja, čak i za strane državljane.

Upravo zbog toga smo, za područje obale Meksičkog zaliva,  uspostavili saradnju  sa još jednom svetski poznatom agencijom za promet nekretnina, "Sotheby's International Realty". U okviru ove kompanije  interese naših klijenata će zastupati gđa Svatka Jurinova, autorizovani notar države Florida i jedan od njihovih najuspešnijih agenata, sa posebnim akcentom na plasmanu nekretnina na zapadnoj obali Floride. Našu ponudu pogledajte na:

Gran Paradiso

Gran Paradiso Homes

Premium Sotheby's

 


Florida Invest


Sarasota Homes


 • Investiranje u stambene komplekse
 • Mirno i bezbedno stanovanje
 • Idealne nekretnine za stanovanje i za izdavanje
 • Pristupačne cene vila u luksuznim kompleksima
 • Jednostavna procedura kupovineSarasota Homes


Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2705)

 • Autor: Condominium Style
 • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2734)

 • Autor: Condominium Style
 • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

 • Autor: Condominium Style
 • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.