Privatnost

Politika privatnosti

Sajt www.condominiumstyle.com, kao i lica i firme koje su u vrzi sa njim, u potpunosti poštuju privatnost internet korisnika i spremni su i rešeni da je zaštite.

Sajt www.condominiumstyle.com Vaše podatke koje ostavljate putem e-maila ili kontakt formulara koristi za svoje potrebe i ne daje ih na uvid trećim licima.

U određenim slučajevima, Vi dobrovoljno možete dati neke podatke o sebi popunjavanjem naših upitnika. U tom slučaju, prikupljanje ovih informacija se vrši isključivo za naše potrebe kako bi daljom korespodencijom udovoljili Vašim zahtevima i potrebama. Ove informacije o korisnicima se mogu kombinovati sa informacijama o ostalim korisnicima i razmatrati u agregiranoj formi, radi sticanja slike o afinitetu korisnika sa ciljem poboljšanja naše usluge.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja o posvećenosti sajta www.condominiumstyle.com zaštiti privatnosti internet korisnika, kontaktirajte nas na e-mail support@condominiumstyle.rs i biće nam zadovoljstvo da Vam budemo na usluzi.

Condominium newsletter

Prijavite se besplatno na našu mejling listu.

* obavezni podaci

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama (781)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties LLC Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (826)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties LLC Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

Luksuzne, svečane sale za sve Vaše značajne trenutke

Luksuzne, svečane sale za sve Vaše značajne trenutke (1420)

  • Autor: Condominium Style
  • 17-May-2018

Kompanija Condominium Style Properties A.D. Vam predstavlja "Event Centar Metropolis", u našem poslovnom centru u Šapcu, Kneza Pavla Karađorđevića br.1!