Privatnost

Politika privatnosti

Sajt www.condominiumstyle.com, kao i lica i firme koje su u vrzi sa njim, u potpunosti poštuju privatnost internet korisnika i spremni su i rešeni da je zaštite.

Sajt www.condominiumstyle.com Vaše podatke koje ostavljate putem e-maila ili kontakt formulara koristi za svoje potrebe i ne daje ih na uvid trećim licima.

U određenim slučajevima, Vi dobrovoljno možete dati neke podatke o sebi popunjavanjem naših upitnika. U tom slučaju, prikupljanje ovih informacija se vrši isključivo za naše potrebe kako bi daljom korespodencijom udovoljili Vašim zahtevima i potrebama. Ove informacije o korisnicima se mogu kombinovati sa informacijama o ostalim korisnicima i razmatrati u agregiranoj formi, radi sticanja slike o afinitetu korisnika sa ciljem poboljšanja naše usluge.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja o posvećenosti sajta www.condominiumstyle.com zaštiti privatnosti internet korisnika, kontaktirajte nas na e-mail support@condominiumstyle.rs i biće nam zadovoljstvo da Vam budemo na usluzi.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2708)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.