Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Na ovoj stranici su definisani uslovi i pravila korišćenja sajta www.condominiumstyle.com.

Pristupanjem sajtu i korišćenjem njegovog sadržaja saglasni ste sa ovim uslovima i pravilima. Ovaj sajt možete koristiti samo u zakonskim okvirima i najstrože je zabranjena svaka njegova zloupotreba ili nezakonito korišćenje. Sadržaj sajta predstavlja autentičan pristup materiji kojom se sajt bavi od strane autora i kao takav dostupan je onakav kakav jeste, bez ikakvih garancija u bilo kom smislu.

Sajt www.condominiumstyle.com je isključivo vlasništvo kompanije „condominiums Style Properties“ A.D. Šabac, i njegovo korišćenje za posetioce je besplatno dok se pridržavaju ovih uslova i pravila. Sve sadržaje sajta posetioci koriste na vlastitu odgovornost i kompanija ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja sajta. Posebno naglašavamo da sajt nikako ne može biti odgovoran za sadržaje van samog sajta do kojih ste došli preko spoljašnjih veza/linkova na ovom sajtu.

Preuzimanje i objavljivanje sadržaja ovog sajta u drugim publikacijama (web,štampanim, bazama podataka itd.) je moguće samo uz saglasnost vlasnika sajta kada se zahteva navođenje naziva sajta www.conodminiumstyle.com kao izvora informacija. Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa sajta na redovnoj osnovi moguće je uz dogovor sa vlasnicima sajta. Svako kršenje ovih pravila će se smatrati povredom autorskih prava vlasnika ovog sajta!

Privatnost

E-mail adrese i ostali kontakt podaci do kojih se dođe preko različitih upita i formi na sajtu www.condominiumstyle.com se koriste isključivo za interne namene i neće se dati na uvid ili raspolaganje bilo kojoj trećoj strani.

Promene uslova korišćenja sajta

Sajt www.condominiumstyle.com može da promeni ili ukine servise s vremena na vreme, iz bilo kog razloga, sa i bez najave, bez ikakve odgovornosti prema posetiocima ili bilo kom trećem licu. Zadržavamo pravo da uslove korišćenja menjamo s vremena na vreme, bez najave. Molimo vas da s vremena na vreme posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.

Ograničenje odgovornosti

Ni pod kojim okolnostima sajt www.condominiumstyle.com nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa njom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nesaradnje trećih lica i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2708)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.