Condominium vesti

Promotivno putovanje Florida


Promotivno putovanje Florida
  • Autor: CondomoimiumStyle
  • Feb 27 2017

Cilj putovanja je da se obiđe gotovo cela Florida, da se upoznamo sa njenim različitostima, od magičnog Majamija gde ćemo osetiti dah Latino Amerike i Kariba, do zapadne obale Meksičkog zaliva, mirnog i opuštenog života na najlepšim tirkiznim plažama, pa sve do najjužnije tačke Sjedinjenih Američkih Država, odnosno karibskog arhipelaga „Key West-a“. Nezaobilazan deo putovanja je i raskošna floridska priroda sa mnogobrojnim nacionalnim parkovima od kojih ćemo sigurno posetiti čuveni  „Everglades“. Tu je i mogućnost da se posete i neke druge aktrakcije na Floridi poput Universal Studios Orlando, Cape Canaveral Space Center ili Disneyland. 

Osim putovanja i upoznavanja sa lepotama Floride naš cilj je i da se upoznamo sa mogućnostima koje Florida pruža kada su u pitanju benefiti koje imaju osobe koje odluče da na Floridi registruju svoje kompanije ili filijale svojih već postojećih firmi. Takođe ćemo saznati zašto je dobro na Floridi imati nekretninu ili ako odemo još korak dalje možemo postaviti i pitanje, kako bi bilo preseliti se, školovati se, raditi ili samo uživati.

Posebno želimo da istaknemo da ovo nije klasičan turistički aranžman već planski pripremljena tura koja u sebi nosi i dozu nesavršenstva, sposobnosti prilagođavanja i mogućih iznenađenja i pruža potpuno drugačiji pristup jednoj ovakvoj destinaciji, koji daje mogućnost maksimalnog uživanja, upoznavanja svih lepota Floride ali ima pre svega i poslovni karakter jer služi promovisanju naše kompanije,  partnerstva sa njom i kompletne usluge koju pružamo u saradnji sa našim američkim partnerima.

Ovo je samo jedno od mesta na kojem ćete uživati:

Gran Paradiso Gate Comunity 

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2705)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2734)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.