Condominium vesti

Investiranjem do državljanstva Sjedinjenih Američkih Država


Investiranjem do državljanstva Sjedinjenih Američkih Država
  • Autor: CondomoimiumStyle
  • Mar 23 2017

"The U.S. Immigrant Investor Program", poznat i kao program EB-5, od svog uvođenja 1990. godine kroz U.S Immigration Act, omogućava dobijanje posebne emigracione vize (EB-5) koja je namenjena međunarodnim investitorima spremnim za ulože unapred utvrđena sredstva kroz pokretanje vlastitog biznisa ili investiranje u odgovarajuće projekte na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država koji otvaraju nova radna mesta za američke građane.

Nakon uspešno završenog investicionog ciklusa koji je doveo ili će izvesno dovesti do otvaranja odgovarajućeg broja novih radnih mesta, investitor i članovi njegove uže porodice (supružnik i deca ispod 21 godine starosti) dobijaju uslovni status rezidenta u Sjedinjenim Američkim Državama, koji se ispunjavanjem svih definisanih kriterijuma pretvora u stalni boravak (Green card) i vodi ka sticanju američkog državljanstva!

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo Paramount Miami Worldcenter jedinstveni stambeno-poslovni kompleks u samom  srcu Majamija koji po prvi put direktno omogućava građanima Srbije i regiona da participiraju u program EB-5 kroz kupovinu nekretnine u ovom kondominijumu i tako steknu mogućnost da postanu građani Sjedinjenih Američkih Država. 

Više detalja o načinu na koji funkcioniše program EB-5 kao i kompletnu informaciju o mogućnosti da se stekne američko državljanstvo kroz investiranje u ovaj objekat možete dobiti preuzimanjem prezentacije projekta, a možete nas i direktno kontaktirati na naš telefon  +381 60 656 7700. Biće nam zadovoljstvo da Vam odgovorima na sva Vaša pitanja i uputimo Vas na naše partnere iz agencije Keller Williams koji će Vam biti na usluzi ukoliko se odlučite da investirate i uključite se u ovaj program.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2708)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.