Condominium vesti

Florida na dlanu!


Florida na dlanu!
  • Autor: CondomoimiumStyle
  • Sep 06 2017

Tokom prethodna dva letnja meseca, tridesetak naših prijatelja je boravilo na Floridi i uverilo se kako je to zaista živeti u luksuznim naseljima kondominijumskog tipa, kako izgleda “američki stil” života, kako je to putovati i upoznavati gradove i mesta po gotovo celoj Floridi, jeftino, a kvalitetno kupovati i pre svega kako je biti biti okružen ljubaznim, opuštenim, nasmejanim ljudima i pozitivnom energijom koja se oseća na svakom koraku.

Ako tražimo mesto gde možemo spojiti idealan i opušten odmor u savršenom okruženju, sa kvalitetnim stanovanjem, školovanjem, radom ili nekim vidom preduzetničke delatnosti, onda na svetu ne postoji bolje mesto od Floride.

Naš savršen odmor

Koncept putovanja koji smo realizovali u potpunosti je zadovoljio sve potrebe naših gostiju. U jednom zdravom, aktivnom tempu, smo uspeli da obiđemo sve značajna mesta na Floridi: da upoznamo magični Miami, tropski raj floridskih atola i Key West, da obiđemo Orlando i njegove tematske parkove….. Tampa sa svojim istorijskom, kubanskim delom  grada, “Ybor City” kao i vožnja preko “Sanshine Sky” mosta su samo neka jedinstvena iskustva sa ovog putovanja.

U tramvaju -  Ybor City, Tampa

Poseban deo priče bilo je istraživanje najlepših plaza Floride. Trudili smo se da svakoga dana posetimo jednu novu, lepšu i pre svega drugačiju plažu. Zalazak sunca na najlepšoj plaži Amerike, čuvenoj “Siesta beach”, piknik na čarobnom Lidu ili plovidba do prelepih uvala i peščanih sprudova su samo neki od naših nezaboravnih trenutaka.

"Naš" zalazak sunca na Siesta Beach

Na našem putovanju bilo je puno prostora i za one koji su Ameriku i Floridu doživeli i kao mesto gde se može razmišljati o investiranju ili eventualno o nekom novom poslovnom i profesionalnom početku. Tako smo proslavili “osnivanje” nekoliko novih, “floridskih” kompanija, otvaranja bankovnih računa i prva plaćanja “provlačenjem” novodobijenih američkih “Bank of Amerika”, kreditnih kartica.

Neki su postali i ponosni vlasnici svojih prvih nekretnina na Floridi, koje mogu koristiti za ličnu upotrebu, život i odmor ali i kao način zarade u slučaju da svoje nekretnine rentiraju.

Ono u čemu su svi putnici saglasni je da sadržajnije, korisnije i organizovanije putovanje do sada nisu imali, što je dokaz da je koncept prezentovanja projekta života u kondominijumima koji je osmislila kompanija Condominium Style Properties pun pogodak!  

Slika govori više od reči!

To nas istovremeno obavezuje da u svim budućim aktivnostima ispratimo visoke standarde uspostavljene ovog leta te tako sa nestrpljenjem čekamo januar 2018. godine kada Vas vodimo na dva nova, drugačija i jedinstvena putovanja na Floridu.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2707)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.