Condominium vesti

Novogodišnji golf na Floridi!


Novogodišnji golf na Floridi!
  • Autor: CondomoimiumStyle
  • Sep 17 2017

Putovanje je namenjeno, golferima, ljubiteljima golfa, avanturistima, radoznalcima i svima onima koji bi hteli da spoje jedno vrhunsko golfersko iskustvo sa aktivnim odmorom i obilaskom svih značajnijih delova Floride.

Naše višegodišnje iskustvo u organizaciji najzahtevnijih golf turnira, te saradnja sa floridskim golf klubovima, PGA Head Pro osobama i ostalim američkim partnerskim kompanijama ovaj aranžman svrstava u vrhunsko golf iskustvo.

Takođe, putovanje je namenjeno i onima koji ne igraju golf ali rado uživaju u svim benefitima i specifičnostima koje ovakvo putovanje nosi. Za njih postoji i alternativni program i sadržaji u vreme kada su golferi posvećeni igri. 

Cilj putovanja je da se obiđe gotovo cela Florida, da se upoznamo sa njenim različitostima, od magičnog Majamija gde ćemo osetiti dah Latino Amerike i Kariba, do zapadne obale Meksičkog zaliva, mirnog i opuštenog života na najlepšim tirkiznim plažama i najboljim golf terenima, obilazak Orlanda i njegovih tematskih parkova. Ako vreme dozvoli bilo bi sjajno videti i  najjužniju tačku Amerike, odnosno karibski arhipelag Key West. 

Nezaobilazan deo putovanja je i raskošna floridska priroda sa mnogobrojnim nacionalnim parkovima od kojih ćemo sigurno posetiti čuveni  „Everglades“.

Osim putovanja i upoznavanja sa lepotama Floride naš cilj je i da se upoznamo sa mogućnostima koje Florida pruža kada su u pitanju benefiti koje imaju osobe koje odluče da na Floridi registruju svoje kompanije ili filijale već postojećih firmi.Takođe ćemo saznati zašto je dobro na Floridi imati nekretninu ili ako odemo još korak dalje možemo postaviti i pitanje, kako bi bilo preseliti se, školovati se, raditi ili samo živeti i uživati na Floridi.  

O svemu tome će biti mnogo više reći na našem fantastičnom putovanju.

Sada nam ne preostaje ništa drugo nego da odbrojavamo dane i da se zajedno radujemo jednom novom iskustvu, koje nam....ko zna, može i odrediti neki novi životni smer.  

Pogledajte virtuelnu turu na Google maps koja može da vam približi jedinstveni ugođaj ovog putovanja koje objedinjuje igranje golfa i upoznavanje Floride.

Požurite, broj mesta je ograničen! 

Za sve dodatne informacije pozovite: +381 60 656 7700 ili popunite kontakt formular.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2705)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2734)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.