Condominium vesti

Dva u jedan: Florida i Royal Caribbean krstarenje!


Dva u jedan: Florida i Royal Caribbean krstarenje!
  • Autor: CondomoimiumStyle
  • Sep 19 2017

Florida, a posebno Majami je početna tačka najboljih krstarenja po Bahamima i Karibima. Najveći broj najpoznatijih svetskih kruzerskih kompanija je upravo smešteno na Floridi. Ponuda od preko stotinu različitih ruta i destinacija na pravim plovećim gradovima, garantuje izuzetno iskusto i nezaboravan doživljaj. Bila bi prava šteta boraviti na Floridi, a ne krstariti po najlepšim morima i ostrvima na svetu. Upravo iz tog razloga imate jedinstvenu mogućnost da Royal Caribbean-om krstarite do Bahama:

ili po zapadnim Karibima:

 

Pored uživanja u jedinstvenom iskustvu krstarenja cilj putovanja je i da se obiđe gotovo cela Florida, da se upoznamo sa njenim različitostima, od magičnog Majamija gde ćemo osetiti dah Latino Amerike i Kariba, preko zapadne obale Meksičkog zaliva, mirnog i opuštenog života na najlepšim tirkiznim plažama i najboljim golf terenima, do Orlanda i njegovih tematskih parkova, Tampe i čuvene hispano četvrti "Ybor City" i Kennedy Svemirskog centra "Cape Canaveral". 

Nezaobilazan deo putovanja je i raskošna floridska priroda sa mnogobrojnim nacionalnim parkovima od kojih ćemo sigurno posetiti čuveni  „Everglades“.

Osim putovanja i upoznavanja sa lepotama Floride i Bahama ili zapadnih Kariba naš cilj je i da se upoznamo sa mogućnostima koje Florida pruža kada su u pitanju benefiti koje imaju osobe koje odluče da na Floridi registruju svoje kompanije ili filijale već postojećih firmi.Takođe ćemo saznati zašto je dobro na Floridi imati nekretninu ili ako odemo još korak dalje možemo postaviti i pitanje, kako bi bilo preseliti se, školovati se, raditi ili samo živeti i uživati na Floridi.  

O svemu tome će biti mnogo više reći na našem fantastičnom putovanju.

Sada nam ne preostaje ništa drugo nego da odbrojavamo dane i da se zajedno radujemo jednom novom iskustvu, koje nam....ko zna, može i odrediti neki novi životni smer.  

Možete pogledati i virtuelnu turu na Google maps.

Požurite, broj mesta je ograničen! 

Za sve dodatne informacije pozovite: +381 60 656 7700 ili popunite kontakt formular.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2707)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.