Condominium vesti

Rasprodato putovanje na Floridu sa Royal Carribean krstarenjem!


Rasprodato putovanje na Floridu sa Royal Carribean krstarenjem!
  • Autor: CondomoimiumStyle
  • Oct 08 2017

Kompanija Condominium Style Properties je izuzetno ponosna što je njen program obilaska i upoznavanje Floride, kombinovan sa jedinstvenim krstarenjem do Bahama ili zapadnih Kariba i organizovan u saradnji sa Royal Caribbeanom pobudio izuzetno interesovanje.

Kombinacija vrhunskog uživanja koje uključuje obilazak brojnih znamenitosti Floride i magično krstarenje prestižnim kruzerima Royal Caribbean-a, u kombinaciji sa upoznavanjem poslovnih mogućnosti koje nudi Florida se pokazalo kao dobitna kombinacija!

S obzirom na izuzetno interesovanje za promotivna i tematska putovanja, odmor i rekreaciju na Floridi kao i poslovne mogućnosti koje Florida nudi, kompanija Condominium Style Properties će nastaviti sa organizovanjem ovakvih putovanja tokom cele 2018. godine te uskoro možete očekivati nove, jedinstvene ponude za putovanje na Floridu.

Na stranici "Putujemo na Floridu", možete se upoznati sa specifičnostima putovanja koja se organizuju ali i popuniti prijavu za putovanje kako bi upoznali Vaša interesovanjima i na njih adekvatno odgovorili. Izaberite opciju "Putujemo na Floridu 2018. godine" i u rubruci "Vaša poruka" navedite šta Vas najviše zanima. Time stičete pravo da prvi saznate pojedinosti budućih putovanja i ista rezervišete po najpovoljnijim uslovima.

Dobro došli na Floridu - The Sunshine State!

Za sve dodatne informacije pozovite na +381 60 656 7700 ili popunite kontakt formular.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2708)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.