Condominium vesti

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!


TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!
  • Autor: CondomoimiumStyle
  • Mar 02 2019

Nudimo Vam jedinstveno iskustvo Floride i Bahama tokom najlepšeg meseca u godini. Na raspolaganju su Vam tri različita termina: 03.05.-18.05. , 10.05.-25.05. , 17.05.-01.06. , tako da svako može da izabere onaj koji mu najviše odgovara i doživi božanstveni maj na Floridi uz krstaranje do magičnih Bahama!

Inače, cilj našeg putovanja je da se obiđe gotovo cela Florida, da se upoznamo sa njenim različitostima, od magičnog Majamija gde ćemo osetiti dah Latino Amerike i Kariba, preko raskošne flore i faune u nacionalnom parku "Everglades" do zapadne obale Meksičkog zaliva, mirnog i opuštenog života na najlepšim tirkiznim plažama i najboljim golf terenima; obilazak Orlanda i njegovih tematskih parkova, Tampe i čuvene hispano četvrti "Ybor City" kao i Kennedy Svemirskog centra "Cape Canaveral".

Ono najbolje smo ostavili za kraj! Budite među prvima na svetu koji će posetiti novoizgrađeni raj na Bahamima, privatno ostrvo Coco Cay. Petodnevna plovidba na jednom od najčuvenijih brodova iz flote Royal Caribbean-a: M/V"Navigator of the seas“, garantuje Vam izuzetno iskustvo i nezaboravan provod.

Osim putovanja i upoznavanja sa lepotama Floride i Bahama naš cilj je i da se upoznamo sa mogućnostima koje Florida pruža kada su u pitanju benefiti koje imaju osobe koje odluče da na Floridi registruju svoje kompanije ili filijale već postojećih firmi. Takođe ćemo saznati zašto je dobro na Floridi imati nekretninu ili ako odemo još korak dalje možemo postaviti i pitanje, kako bi bilo preseliti se, školovati se, raditi ili samo živeti i uživati na Floridi.  

O svemu tome će biti mnogo više reči na našem jedinstvenom putovanju.

Sada nam ne preostaje ništa drugo nego da izaberemo jedan od tri ponuđena termina, odbrojavamo dane i da se zajedno radujemo jednom novom iskustvu, koje nam....ko zna, može i odrediti neki novi životni smer.  

Pogledajte virtuelnu turu na Google maps koja može da vam približi jedinstveni ugođaj ovog putovanja!

Požurite, broj mesta je ograničen! 

Za sve dodatne informacije pozovite: +381 60 656 7700 ili popunite kontakt formular.

Vesti

Condominium Style Properties vesti.

Sve vesti
TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama!

TOP PONUDA: Provedite božanstveni maj na Floridi i krstarite do Bahama! (2708)

  • Autor: Condominium Style
  • 02-Mar-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo božanstvene Floride u maju koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda u tri različita termina tokom maja!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama!

JEDINSTVENA PONUDA: Provedite Uskršnje i Prvomajske praznike na Floridi i krstarite do Bahama! (2735)

  • Autor: Condominium Style
  • 21-Feb-2019

Kompanija Condominium Style Properties Vam omogućava jedinstveno iskustvo Uskršnjih i Prvomajskih praznika na Floridi koje uključuje obilazak i upoznavanje ove izuzetne destinacije, začinjeno "Royal Caribbian" krstarenjem do Bahama i posetom jedinstvenom "Coco Cay" privatnom rajskom ostrvu. Ne propustite vrhunsko uživanje koje donosi ova ponuda!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi!

TOP PONUDA: Nezaboravno letovanje na Floridi! (2602)

  • Autor: Condominium Style
  • 25-Apr-2018

Kompanija Condominium Style Properties Vam pruža mogućnost da baš ovog leta proživite delić "američkog sna" u ekskluzivnom naselju "Gran Paradiso", Venice - Sarasota, na obali Meksičkog zaliva. Provedite Vaš odmor iz snova na Floridi, po ceni letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori.